Pàgines

dimarts, 7 d’octubre del 2008

II Caminada Nocturna de Festa Major

13/09/08.- Per segon any consecutiu, l'Associació de Dones progressistes Montserrat Roig de Martorelles, organitza la caminada nocturna de festa major i ens demanen la col·laboració a un grup d'amants de caminar, entre tots decidim que aquest any, serà fins a la Font de la Mercè, ja que per la diversitat d'edats i al ser oberta a tots, no pot ser de major dificultat. M'encarrego de confeccionar el cartell per a penjar-lo pel poble.
El diumenge abans de la caminada, he d'anar a urgències per que gairebé no puc posar el peu a terra, em diagnostiquen una sobrecàrrega, antiinflamatoris i repòs...................i a nomes 6 dies per la caminada, quina sort!! Faig el màxim de repòs i el dissabte dia de la caminada, em poso un vendatje compressiu i allà anem!!! Fins a poc abans de l'hora programada per a sortir, plou, a les 20,55 h. no hi ha ningú, però oh miracle, en pocs minuts apareix gent de tot arreu.



L'Antoni, http://antondensi.blogspot.com/ ens fa la foto de rigor, única prova gràfica de tan sense igual proesa i emprenem la marxa Av. Piera cap amunt, hem quedat en re agrupar-nos 1er. en arribar a la Xica i altra vegada en arribar al viver del castell de Sant Foix, quan arribem al barri de la Bòbila, deixem la Av. Piera i agafem per Joan XXIII i entre camps i cases, anem a sortir darrera la Xica, allí entre el Gino i jo, aprofitem per a contar els esforçats caminants que lluitant en contra dels elements han tingut el valor d'apuntar-se i som 45!! tot un èxit veient com esta el temps. Seguim Anselm Clave cap amunt i desprès pel Camí de Can Girona fins a arribar davant del Viver, allí els que anem davant, ens detenim perquè els ressagats tinguin temps d'arribar, una vegada tots re agrupats, comencem la part "rústica" de la caminada i xino xano fem el camí fins a la Font de la Mercè, poc a remarcar, la foscor no ens permet delectar-nos amb el paisatge, així que arribem a la font, descansem uns minuts i emprenem el retorn cap a la Masia, allí, la Associació de Dones, ha preparat un pica pica i una passada de fotos de diferents activitats de les que munten, desprès d'una agradable estona de tertúlia, donem per acabada l'activitat .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada