Pàgines

dijous, 29 de gener del 2009

CAMINADA DE FEBRER 8-02-09

El proper diumenge 8-02-09, com cada segon diumenge de mes, l'Associació Progressista de Dones "Montserrat Roig" organitza la caminada popular. Aquest cop, serà a la font dels Castanyers, sortirem com sempre de la Masia Carranca a les 9.00 h. ens encaminarem cap a Sant Fost de Capcentelles i pel camí de l'Església Vella ens acostarem fins el barri de Sant Pere on visitarem les restes de l'Església Vella, consagrada com a parroquià el segle XII i derruïda al juliol del 36 allí mateix podrem veure el lledoner que segons conten, es va plantar el mateix any de la consagració, d'allí, ja ens encaminarem cap a la part baixa del Mas Llombart i pel camí del Castanyers arribarem a la font. Després de la paradeta habitual i del petit most, desfarem el cami fins arribar a la part baixa del Mas Llombart, allí, per un corriol que baixa a trobar el torrent, ens arribarem a la font de la Canaleta, i un cop visitada i passant per Can Torrens Vell, tornarem envers Martorelles.



Les sortides, son obertes a tothom

Procurarem respectar l'horari de sortida

L'organització, es reserva el dret de canviar o suprimir l'activitat sempre que sigui imprescindible.

Es recomana portat calçat adequat i aigua per beure

RESPECTEM EL MEDI AMBIENT

3 comentaris:

  1. Aquesta vegada espero poder anar-hi.
    Antonio

    ResponElimina
  2. Molt bé aquest bloc !!!
    No sé si estàs al cas Francesc però, hi ha un grup de gent que volem recuperar les fonts del nostre entorn.
    Jo també vull fer un recó per difondre les plantes de la natura propera, aviat o tindré.
    El diumenge ja tenim una sortida en bicicleta prevista. De totes maneras incloc aquest bloc com a favorit al meu : somdedalt.

    ResponElimina
  3. Moltes Gracies pels teus elogis i per inclourem en la llista de favorits del teu bloc, encara que ho sento, jo, no te incloure al meu...................per que ja fa temps que et vaig incloure, es broma eh, en quant a lo de recuperar fonts, si ho dius pels comentaris fets al bloc de l'amic Antonio, de fet la cosa es va iniciar per un comentari meu a la foto i el títol, que va posar de la font de Can Camp, estaria be que el tema anés endavant.

    ResponElimina