Pàgines

dilluns, 27 d’octubre del 2008

ENTRE CASTELLAR I SENTMENAT

Dilluns 6,30 h; be, això creia jo, resulta que el únic rellotge de tota la casa que no varem endarrerir, es en el que me he fixat per aixecar-me......., no era plan de tornar al llit, així que m'ho he pres amb calma, no podia sortir abans, ja que hem quedat amb el Jose a les 7,15 h. a Santa Perpetua. El Jose, es un altre caminant solitari amb el que varem coincidir un dia dalt el Castell de Sant Miquel, ens vam intercanviar movils i de quant en quant, quedem per sortit junts. Ahir, ens varem trucar per quedar per avui, així dons, agafo el cotxe i vaig a Santa Perpetua a recollir-lo, arribo, es puja i enfilem cap Sentmenat per la B-142, abans d'arribar-hi, girem a l'esquerra per la C-1413a com si anesim cap a Sabadell i aparquem el cotxe a l'entrada del camí de Can Morera (masia-restaurant).
Alzina de Can Ametller
Creuem la carretera i agafem un corriol que ens porta al Camí de la Carena, l'agafem cap la dreta i el seguim 1,5 km mes o menys, agafem un altre que ens arriba per l'esquerra, als 500 m. tornem a girar cap l'esquerra i agafem el camí de la Salut, passant per sota l'alzina de Can Ametller, una mica mes endavant, passem per la
Can Ametller
Masia de Can Ametller, seguim el camí i en un tros mes, anem a parar casi al Polígon Industrial del Pla de la Bruguera a Castellar, girem cap l'esquerra i agafem un camí que en uns 500 m. ens porta a Can Santpere, masia que te adossada la ermita
Can Santpere amb l'ermita de Sant Pere d'Ullastre annexe
de Sant Pere d'Ullastre, seguim pel camí carener fins que uns 1,5 km, mes endavant, girem cap la dreta i agafem el camí que passa pel davant del aeròdrom de Can Moragues i en uns 700 m. mes, ens porta a la font de Can Moragues, un cop allí, esmorzem, gaudim del lloc, be, fins que comença'n a arribar cotxes dels que baixa gent amb una munió de garrafes per omplir-les d'aigua.
Font de Can Moragas, detall
Agafem el camí ja de tornada, al passar pel davant de on comença el recorregut de natura pel Torrent de Colobrers, veiem que un cartell, posa que esta tancat provisionalment per perill de que es caigui el viaducte. passem altre cop pel davant del aeròdrom i veiem un helicòpter fent practiques, al arribar on em agafat el camí, girem a la dreta i al rato, passem per Can Vila un altre masia, de la que destaque
Can Vila
una finestra dovellada, anem seguint el camí sense res a destacar fins que arribem a l'urbanització de Can Canyameres, l'anem vorejant pel camí que passa entre aquesta i el Torrent de Can Quer, anem seguint per camins i corriol en mig del bosc fins que ens trobem el camí que hem portat d'anada, el desfem i anem a trobar el cotxe, l'agafem, porto al Jose a santa Perpetua i cap a Martorelles.
Ha sigut una caminada sense gaire cosa a destacar, però agradable i entretinguda, he "descobert" una zona que no coneixia i que te variacions que poden ser interessants.



2 comentaris:

  1. Francesc...¡¡¡ No pares, oi? Es un gran pler passejar. Gràcies al teu blog també podem fer-ho nosaltres.

    ResponElimina
  2. si que ho es............i per sort, al Vallés, encara gaudim de espais per fer-ho, be, això de no parar.............a tu, no et caurà el sostre de casa al damunt tampoc, eh!!

    ResponElimina