Pàgines

diumenge, 11 d’abril del 2010

MARTORELLES-SANTA Mº DE GALLECS-MARTORELLES

Hora de trobada: 08.00 hores
Lloc: davant Masia Can Carranca
Hora d'inici caminada: 08:10:00
Hora d'arribada: 12:05:00
Duració: 03:55:00
Alçada punt de sortida: 60 m.
Alçada màxima assolida: 126 m.
Alçada mínima assolida: 60 m.
Guany: 66 m.
Desnivell màxim: 66 m.
Ascensió acumulada: 78 m.
Descens acumulat: 82 m.
Distancia recorreguda: 14.220 m.
Velocitat mitja: 3,6 km/h.

Després de mes de dues setmanes sense caminar per motius varis, avui tocava caminada amb l'Associació Progressista de Dones "Montserrat Roig" de Martorelles. En principi estava previst anar a Gallecs i d'allí dirigir-nos a trobar el Parc de l'Hostal del Fum a Palau Sòlita i Plegamans, per fer una volta amb el tren, però degut a l'excessiu quilometratge, varem decidir escurçar la caminada i deixar per altre ocasió la visita al parc.

Aixi dons quan eren les vuit del mati, ja que avui donàvem inici a l'horari "estival", hem començat a anar arribat al punt de trobada, no se si pel nou horari, a la fi nomes hem estat onze caminaires, quan passaven uns deu minuts de les vuit hem donat inici a la caminada anant a trobar el Parc de la Verneda, hem creuat per damunt del Besos i de l'autovia pel pont nou i pels carrers de Can Pantiquet a Mollet per la passera ver a vianants hem creuat la AP-7 i ja ens hem endinsat en el espai rural de Gallecs resseguint el camí de Sant Valerià.

Arribats a Can Consol hem girat envers l'esquerra i entre camps de conreu hem anat a sortir a Can Salvi, d'aquí i pel mig dels horts ens hem incorporat al camí que ressegueix la Riera Caganell per on hem fet cap a l'ermita de Santa Maria de Gallecs, arribats al lloc, hem fet el descans reglamentari i el petit mos, la majoria hem aprofitat per entrar a l'agró botiga i fer alguna compra.

Enllestits tots els temes, donem inici a la tornada anant a trobar el torrent i resseguint-lo passant pels aiguamolls de Can Salvi i de Can Benito que a pesar del bon any de aigua, estan casi vuits.

Passat l'aiguamoll de Can Benito hem girat envers la dreta i resseguint l'autopista hem anat a trobar la passera de vianants que enllaça el Parc del Pinetons amb el Camí dels Bandolers, l'hem travessat i pel parc hem fet camí envers Mollet anat a trobar la carretera de Mollet a Badalona per on ens hem dirigit envers Martorelles on hem arribat quan passaven pocs minuts de les dotze.

Per veure les fotos del Gino, fes clic aqui

Per veure les fotos de l'Antonio, fes clic aqui


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada