Pàgines

dimecres, 1 de setembre del 2010

IV CAMINADA NOCTURNA DE FESTA MAJOR

Abans de res, desitjar que les vacances hagin estat lo mes bones possible per a tothom i que l'inici d'aquesta nova temporada ens serveixi per allunyar el tan anomenat "síndrome post vacacional".

Com ja es habitual des de fa uns anys, el dissabte dia 11 coincidint amb la Festa Major de Martorelles, es realitzara la ja clàssica Caminada Nocturna de Festa Major, que organitza l'Associació Progressista de Dones "Montserrat Roig" enguany com ja es habitual la sortida tindrà lloc a les 21 h. i el punt de trobada, com sempre a la Avinguda Piera davant la Masia de can Carranca i al costat del mapa del Consorci del Parc de la Serralada Litoral.

El recorregut previst, a expenses de modificacions d'última hora serà: carrer Primavera, Ronda Nord, Avinguda de Can Ribalda, Carretera de Badalona, Camí de l'Església Vella, bosquet de davant del cementiri de Sant Fost, Camí de Sant Cebrià de Cabanyes, ermita de Sant Cebrià, petit descans, Can Torres, camí del cementiri i ja d'aquí desfer el camí que hem portar a l'anada. El recorregut es aproximadament d'uns 9 km.

itinerari previst
Arribats a Can Carranca, l'Associació de Dones, ens oferira un petit pica pica per recuperar forces, aprofitant per fer un passi de fotos de les activitats de la temporada 2009/2010.

Aquesta activitat es el tret de sortida que dona inici a la temporada 2010/2011 de caminades matinals que com a norma tenen lloc el segon diumenge de cada mes i la que esteu tots convidats.

-L'organització no es fa responsable dels danys que puguin rebre o produir els participants, no obstant, vetllara per tal d'evitar-los.
-La caminada es oberta a tothom i apta per a qualsevol persona acostumada a caminar, no obstant aixo, els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.
-Es recomana portat calçat adequat i llanternes.

3 comentaris:

  1. Ja hi tornem a la càrrega, Francesc. Una pregunta sobre el tema de les fotos. Está algú preparant-lo? Vam parlar que ho faria jo però ha passat molt de temps i no hem tornat a parlar del tema. En cas de que ho tingui que fer jo, digueu-m'ho per preparar-lo amb temps.
    Antonio

    ResponElimina
  2. Dons ja hi som altre cop, en quant al tema fotos, la veritat es que no en sabia res, aixi es que com degut als horaris no ho podia fer jo, he enviat a la dona a parlar amb el Gino i semble que com no s'havia parlat mes i per si de cas, ho esta tirant endavant ell. Ens veiem dissabte ja que sense les teues fotografies no seria lo mateix.

    ResponElimina
  3. BUENO LO AREMOS COMO CADA AÑO. SALUDOS

    ResponElimina