Pàgines

dissabte, 28 de gener del 2017

ESMORZAR A LA GELOSA, VILAMARXANT (Camp del Túria)

Lloc inici caminada: Avinguda dos de Maig, Vilamarxant, Camp del Túria
Caminants: Felix, Monzo, Pepe Gil, Pepe March i Francesc
Data: 25-01-2017
Hora d’inici caminada: 07:58:22
Hora d’arribada: 14:13:00
Duració: 06:14:38
Temps en moviment: 3:46:34
Alçada punt de sortida: 104 m
Alçada mínima assolida: 100 m
Alçada Màxima assolida: 194 m
Desnivell màxim: 93 m
Ascensió acumulada: 94 m
Descens acumulat: 100 m
Guany: 88 m
Distancia recorreguda: 15674 m
Velocitat mitjana (sense descomptar parades): 2.5 km/h
Velocitat mitjana en moviment: 4.2 km/h

No solo de pan vive el hombre...........
Aprofitant el dinar del club, el grupet que eixim entre setmana, vàrem comentar que fer aquest dimecres, Fèlix va proposar com ja havia comentat algun colp, d'eixir caminant del poble i arribar-nos al tros de terra que té per la Llomaina i un colp allí, preparar una torrada per a esmorzar i en acabar, tornar a Vilamarxant caminant també. Estem tots d'acord i quedem els dos Pepes, Fèlix i jo, dilluns Miguel Monzó diu que ens acompanyara, però que no es pot quedar a esmorzar.
el grup, abans de que Monzó ens abandone
Dimecres, poc abans de l'hora, ens trobem tots al lloc de costum, pels carrers del poble anem a trobar la CV-50, la creuem i ens endinsem en el camí del Carrascal que va resseguin el Barranc de Teulada per la riba dreta, fets uns 2 km, creuem el barranc que degut a les últimes pluges, porta prou cabal.
preparant les brases
Fets 1,5 km mes, eixim a la CV-3770 per on caminem 1 km aprox. ací Fèlix ens ensenya una cosa curiosa, amb la quantitat de canyes que creixen a tot el terme, han fet una plantació amb sistema de rec inclòs.
sense paraules, xe que bo!!!
Deixem la CV-3770 i agafem el camí de la Gelosa que ens portara al tros del Fèlix, fins ací, hem fet uns 6,5 km ara mentre uns preparen el foc, altres preparem la taula, desgraciadament, Miguel ens te que deixar, no sense "obligar-lo" a tastar unes llesques de pa amb allioli de Pepe March. Quan les brases són a punt posem la carn a les graelles mentre anem picant dels complements.
gaudint del moment
En un racó a resguard del vent i acaronats pel sol, procedim a donar bon compte de l'opípar esmorzar, després d'un poquet de sobretaula, i amb pena pel bé que ens hi trobem, recollim i ens disposem a iniciar el retorn al poble. 
instal·lacions de columbicultura
Ens desviem un moment de la ruta per visitar unes instal·lacions de cria i ensinistrament de coloms, per camins i sempre seguint al guia, eixim altre colp a la CV-3770, per on transitem uns 500 m, girem a la dreta i en pocs metres mes, arribem al Mas de Teulada.
Mas de Teulada
Aquest consta d'un seguit d'edificacions, semble que de finals segle XIX, que parlen de la importància que tinguera, es poden veure les cases dels obrers, dels senyors, magatzems.......... inclús disposa d'oratori propi, l'ermita de Sant Antoni de Pàdua, aquesta és un edifici amb sostre a dues aigües, de la façana destaca el campanar de cadireta i un gran rosetó amb reixa de fusta. Al seu davant es troba una plaça arbrada.
Mas de Teulada, ermita de Sant Antoni de Padua
 Vist el lloc, seguim el nostre caminar, pel Camí de Vilamarxant a Teulada, camí que no deixarem fins que ja a les portes del poble ix a la CV-370, per no fer els últims metres per aquesta, agafem una pista que entre masets i magatzems, ens porta a Les Casetes, ací ens acomiadem de Fèlix i de Pepe Gil i Pepe March i jo seguim fins a l'Avinguda on ens separem. A la fi, hem fet 15,6 km que malgrat ser tot per pla, el fet que bona part haja estat per asfalt, m'ha castigat bastant els peus.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada