Pàgines

dimarts, 24 de juny del 2014

RUTA DEL TER (Etapa entre Camprodon i Sant Joan de les Abadeses, Ripolles)

Data: 21-06-2014
Lloc trobada:Hostalets de Balenyà
Lloc inici caminada: Camprodon
Lloc final caminada: Sant Joan de les Abadeses
Caminants:  Joaquina, Salva, Jose Maria, Francesc
Hora d’inici caminada: 08:47:22
Hora d’arribada: 17:19:03
Duració: 08:31:41
Alçada punt de sortida: 974 m
Alçada mínima assolida: 779 m
Alçada Màxima assolida:976 m
Desnivell màxim: 197 m
Ascensió acumulada: 306 m
Descens acumulat: 472 m.
Guany: 2 m
Distancia recorreguda: 23.86 Km
Velocitat mitjana: 2.8 Km/h (sense descomptar parades)
Camprodon, pont romànic
 La RUTA DEL TER és una ruta cicloturística i senderista creada pel Consorci del Ter que enllaça dos pols d’atracció turística com són els Pirineus i la Costa Brava, mitjançant un itinerari que ressegueix el curs del riu Ter i que travessa cinc comarques de Catalunya. Al llarg de tot aquest recorregut, el cicloturista o senderista pot observar una gran diversitat de paisatges, elements culturals, la història i les tradicions de cada municipi per on passa la ruta i, al mateix temps, pot degustar una àmplia varietat gastronòmica i fer estada en diferents tipus d’allotjaments.
Camprodon, Monestir de sant Pere
El Jose Maria, la Joaquina i el Salva en el seu afany per transitar senders de gran recorregut s'han embarcat en recórrer la Ruta del Ter, ja portaven fet el tram que va de l'inici a Ulldeter (Setcases)fins a Camprodon i per hui tenien previst fer el tram Camprodon-Sant Juan de les Abadesses. Aprofitant que hem pujat a Martorelles amb la dona, parlo amb el Jose Maria per si no l'importa desviar-se per passar a recollir-me, quedem que ens trobarem a les set davant Can Carranca. Em recull i ens dirigim cap a Hostalets de Balenyà on ens trobem amb la Joaquina i el Salva.

En el dos vehicles ens dirigim a Sant Joan de les Abadesses on deixem el cotxe del Salva i amb el del Jose Maria anem a trobar Camprodon, arribem i aparquem a tocar del Ter, faig el comentari de que no havia estat mai ací i diuen de fer un petit tomb pel poble per que vegi lo mes representatiu.

En proces de redacció........................................... 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada