Pàgines

dissabte, 21 de juliol del 2012

CAMINADA POPULAR NOCTURNA, VILAMARXANT 21 JULIOL 2012

Dintre de les activitats culturals del mes de Juliol i organitzada per la secció de senderisme "Senderistes Les Rodanes" del Club d'Atletisme Vilamarxant, aquest dissabte a tingut lloc una caminada popular nocturna, la eixida estava prevista per a les 20,30 h; encara que s'ha endarrerit uns 10 minuts.
foto prèvia a la eixida
No puc dir la quantitat exacta de gent, però n'érem un bon grapat, sortint de davant l'Ajuntament hem anat fent camí en bona part per trams asfaltats i algun que altre tros de sender de terra i pedra, fets una mica mes de cinc quilometres i quan portàvem caminant una hora i quart, hem arribat a la zona de lleure de la "Pedrera del Rei" ja a les fosques.
a la recerca del sol perdut
En les taules i bancs, hem fet el sopar, jo, portava un parell de sandwich, però la majoria de la gent anava ben preparada, tant es aixi que la parada a durar mes d'una hora, a mi ma semblat massa temps, però semble que es lo normal. un cop enllestit el sopar s'ha donat l'avís de sortida, aquí la gent, coneixedora del camí, ha començat a sortir sense gaire ordre, jo m'he apuntat al primer grup que he vist i després de posar-me el frontal, hem iniciat el retorn.
arribant a la "Pedrera del Rei" ja en plena foscor
Ara ja ha estat una tranquil·la passejada casi sempre per pista asfaltada fins arribar altre cop al punt de eixida, aquí, ja he anar a trobar el cotxe i cap a casa. semble que el proper dia 3 d'agost esta programada un altre sortida nocturna, aquesta amb una mica mes de dificultat, miraré de poder anar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada