Pàgines

dimarts, 19 de març del 2013

VALENCIA EN FALLES

Diumenge al migdia truca el Salva i pregunta que si tenim plans per al pont i si no es el cas, si els podem donar aixopluc, no tenim plans i si els podem acollir hospitalàriament, aixi es que allà per les nou de la nit arriben, que si hola que si quines novetats....... enllestides les salutacions, planegem la visita a València per fer un tast de l'ambient  i visitar algunes de les nombroses falles.
carrer il·luminat
Dilluns ens llevem aviat i després d'un lleuger desdejuni agarrem el cotxe i ens dirigim envers València, alli ens trobem amb carrers tallats que ens fan variar d'itinerari un parell de cops, però a la fi deixem el vehicle i ens endinsem en el brogit humà que es València en falles. Per la hora tan primerenca encara es pot transitar amb comoditat, com el Salva i la Joaquina solen baixar a falles amb certa assiduïtat, es coneixen bastant be la localització dels monuments, aixi dons, ens deixem guiar per ells i donem inici a la caminada fallera.
la verge en proces de bastir el mantell de flors
Alla per la una del migdia decidim que es bon hora per parar i dinar abans que la gent ho envaeixi tot, acabat el dinar, reiniciem altre cop la visita, ja anem dirigint les passes envers on hem deixat el vehicle, poc abans d'arribar hi, ens porten a visitar un petit jardí annex al palauet dels Monfort, lloc encisador de veritat i tot un recés de pau dins el caos que es València per aquestes dades.
entrada als Jardins de Monfort
Aquesta visita juntament amb la que varem fer dissabte per la nit amb la gent de Xirivella ens han donat una visió bastant complerta de València en falles. Les imatges estan presses amb el movil i la qualitat deixa molt que desitjar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada