Pàgines

diumenge, 24 de juny del 2012

POSA VIDA AL TEU HORT (cronica setmanal d'un petit hort)

Com últimament no estic sortint a caminar, ........bo, a caminar si surto, però per aquí a prop, Túria a dalt, Túria a baix......., i per no tancar el bloc per vacances tant aviat, aniré penjat els èxits o fracassos que vagi tenint en el hortet, els veïns em miren rar quan refuso els seus oferiments desinteressats de productes fitosanitaris, per a la mosca, per a que les flors quallin millor, etc etc,   si no me'n surto, la de rialles que sentiré. Al estar envoltat per tarongers sembla que les plagues, campen a les seues i diuen que es quasi obligat fer els tractaments. 
els tomates van creixent
les albergínies també
els carbassons, de moment no es queixen per estar plantats en torretes
primeres bajoquetes a punt per a collir
arribaré a temps per les subvencions de la CE al gira-sol??
a manca de terreny.........bones son les jardineres
no podia faltar, vista general
primera collita, encisams a part
encisams, primera i segona plantada

Els encisams, seguint les recomanacions d'un bloc de horticultura ecològica, en lloc de arrancar-los, vaig traient les fulles  a mida que em fan falta, diuen que es una manera de amb pocs exemplars, allargar la collita, l'únic handicap que hi veig, es per a aquelles persones als que agraden els encisams ben blanquets......però de moment sembla que funciona.

1 comentari:

  1. Això va agafant color! :) Només et falta plantar uns anisos i començar a destilar begudes. Vigila amb la difusió del blog, vés si et fara pagar impostos per fer d'autònom. Una abraçada, salut i força a l'hort.

    ResponElimina