Pàgines

dimarts, 9 de desembre del 2008

AMICS DE LA CONRERIA

HE REBUT UN CORREU DELS AMICS DE LA CONRERIA I CREC QUE ES INTERESSANT DONAR-LI DIFUSIÓ

Amics de la Conreria, som un grup de persones, d'amics, que vivim en aquest entorn natural, que aplega remembrances històriques. Volem compartir amb vosaltres, i amb el conjunt del municipi de Sant Fost de Campsentelles, les nostres iniciatives i les nostres senyes d'identitat, que no poden ser altres que: la solidaritat, l'art, la cultura i la defensa de la natura.
Dins de les nostres iniciatives o els nostra projectes hi son:

Com a projectes principals:

- Tornar a fer el "Cicle de Concerts a la Muntanya", segur que algun de vosaltres vareu gaudir de bona musica al Juliol passat, al la Font dels Castanyers.
- Creació i senyalització de un itinerari o sender a la Conreria. Per poder gaudir del patrimoni natural i històric d´aquest entorn.
- Restauració de la Font del Corró o Porró i acondicionament del seu entorn.

També tenim en ment altres iniciatives:

- una exposició de fotografies actuals i antigues de la Conreria.

- promoure un festival de "Poesia a la Muntanya", semblant al cicle de concerts, però de solament d´un dia o d´un cap de setmana

Per aquestes iniciatives i d'altres que puguin sorgir de noves, volem estar en contacte amb vosaltres, així com també es agradaria estar informats de les vostres activitats o iniciatives com entitats. Per aportar idees, compartir il·lusions i col·laborar en alguns projectes.


Podeu passejar i gaudir d'aquest patrimoni històric i natural a la pagina web

http://laconreria.webcindario.com

Amics de la Conreria amicsdelaconreria@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada