Pàgines

diumenge, 25 de març del 2012

TANCAT PER TRASLLAT


 "Aquest bloc ha efectuat una operació no admesa i serà interromput. Si el problema persisteix massa temps, contacteu amb l' administrador del bloc"

Ara si, ara es arribat el moment, ens traslladem a viure al País Valencià, malgrat tot, aixo no es un adéu, nomes es un "fins la propera" estarem per aquí no tant com jo voldria, però segur que mes que "alguns" desitjarien...........bo, espero que aquests, siguin mes be pocs que molts.

No es un adéu, no obstant vull agrair tots els bons desitjos que he rebut aquests dies, tant en persona com per aquí, m'emporto un bon grapat d'amics, uns, de carn i ossos,  altres de virtuals, que no per aixo menys reals que els altres.

Suposo que amb tot lo que comporta un trasllat, estaré uns dies sense actualitzar el bloc, queda clar que aquest bloc seguira fent-se reso de tot allò que tingui a veure amb el Trotacamins de Martorelles tal com ha estat fins ara, nomes que evidentment, de les caminades que no pugui assistir, us lliurareu de tenir que llegir aquelles interminables ressenyes que qual "abuelo Cebolleta" escrivia.




11 comentaris:

  1. Es una molt mala noticia, no ens coneixem pero soc un vei de del valles que fa uns dos anys que el segueixo i gracies a les seves rutes he pogut estar molt millor de salut i veure molts llocs que no coneixia del meu poble.
    Espero que li vagi molt be la vida pel pais valencia
    arreveure i li desitjo el millor

    ResponElimina
  2. doncs si que el trovarem a faltar!, però esperem continui amb aquesta tasca tan interessant, li estem agraits els membres del "El pedrís" associaciò cultural de Badalona, ja que podiem seguirlo agregat com enllaç al nostre blog, gràcies per la seva feina ben feta, sort i endevant per terres de Valencia!

    ResponElimina
  3. Et trobarem a faltar, però només fisicament.
    De totes formes, algú a d'agafar el relleu d'aquest blog de caminants a Martorelles, si no tenim un blog de referència com el teu per la zona, l'haurem d'inventar...
    No podem estar sense res....

    ResponElimina
  4. Segur que no trigaràs en coneixer el entorn de la teva nova casa i començaràs a patejar-te les muntanyes més properes i a penjar les rutes en el teu blog.
    Controla la Coca Cola. Ja saps, millor un "quinto Woll Damm".

    ResponElimina
  5. Francesc muchas gracias por "guiarnos" por lugares tan bonitos y que hemos conocido gracias a ti.
    Mucha suerte y un abrazo
    Manuela.

    ResponElimina
  6. Espero seguir llegint les teves rutes per València :)

    Et desitjo el millor! Una abraçada!

    xena

    ResponElimina
  7. Hola, sóc un veí de Badalona que de tant en tant tafanejava pel seu bloc i prenia nota de les seves caminades. Trobaré a faltar les seves resenyes. Bona sort i bon camí.
    Agsutí

    ResponElimina
  8. Molta sort, i bones caminades, vagis on vagis!!

    ResponElimina
  9. No nos conocemos personalmente. Comencé el senderismo a traves de tus rutas ya que la mayoria son fáciles de realizar, además de que vienen perfectamente documentadas por lo que te da una seguridad, sobre todo cuando comienzas, de que no te vas a perder. Hoy en dia todavia realizo alguna. Así que voy a echar mucho de menos tus rutas y espero que el Blog siga activo durante mucho tiempo.
    Gracias y que tengas suerte en tu nueva vida

    ResponElimina
  10. ara toca re-descobrir la comunitat valenciana papi..., ja, no cal que ho diguis, ho se, però segur que buscant, re-buscant, i tornant a buscar, trobes algo digne de publicar, ho esperem eh??????

    ResponElimina
  11. Molta sort i molta salut per a recórrer les terres Valencianes! Tant de bo poguem seguir gaudint del teu blog. De fet, ara per ara, ens has deixat una bona herència per a poder seguir les teves passes.

    Una abraçada Francesc.

    ResponElimina