Pàgines

dijous, 12 de gener del 2012

EL TRET PER LA CULATA O QUE DUR ES SER UN TROTACAMINS

arribant al Camp de Tir en mig de la boira
Avui com es costum, la Secció  dels Dijous dels Trotacamins de Martorelles, havíem quedat a un quart de vuit del mati per fer una de les nostres sortides exploratòries, arribats al punt de trobada i en veient l'espesa boira que ho envaïa tot, hem decidit passar al pla "B" mentre discutíem quin era aquest, el Joan Sanjuan ens ha presentat una proposta impossible de rebutjar, sempre pensant en el be dels Trotacamins naturalment, es tractava de que ja que hem parlat en diverses ocasions de fer una sortida amb esmorzar  al Camp de Tir de Mollet inclòs, avui, podíem fer el sacrifici de fer-li una visita per valorar la idoneïtat del lloc.
instal·lacions del Camp de Tir
La proposta anava acompanyada de l'afegit de que convidava ell........sigueu sincers, qui de vosaltres s'hagués negat  a sacrificar-se en nom de tant lloable fi. Aixi dons, deixem el cotxe aparcat i donem inici a la caminada anant a trobar el Parc de la Verneda, seguim pel pont nou fins arribar al trencall que porta a La Casilla, nomes jo havia passat per la passera per a vianants que uneix La Casilla amb Mollet centre i ens venia de gust creuar per allí. Pels carrers de Can Pantiquet ens anem apropant a la via del tren, arribats, girem a la dreta i anem resseguint aquesta un tram.

Anem una mica sense saber ben be on sortirem, però per aixo som agosarats exploradors, a la fi, arribem davant l'entrada a les instal·lacions del Camp de Tir que mig endevinem mes que veure, ens aposentem i seguint el suggeriment del Jordi (de mes esta dir que ho feia amb coneixement de causa) ens decidim per un "Morro de porc" a la brasa, acompanyat per unes mongetes i unes bones llesques de pa torrat, l'apartat beguda queda omplert a base de vi de la casa amb gasosa i una Coca Cola, que consti que en aquest cas no era per a mi.
tot sigui pel be dels Trotacamins
Desprès de deixar els plats ben nets, son moments de crisis i seria pecat lo contrari, i de una agradable estona de ferla petar, en veient l'hora dic de iniciar la tornada envers Martorelles, cosa que fem evidentment amb renovades forces i amb aquest esperit aventurer que ens caracteritza. Arribem a Martorelles passat un quart de dotze no sense haver deixat abans al Jordi al passar per davant de sa casa, ens acomiadem quedant emplaçats per dijous vinent.
sigueu sincers.......qui pot dir que no davant aquestes poderoses raons
QUE SACRIFICAT QUE ES SER UN TROTACAMINS DE MARTORELLES..................

8 comentaris:

  1. Quin "morrooooooooo", aquests trotacamins d'entre setmana!!!!!!!!!!
    Salud i força.

    ResponElimina
  2. Bueno bueno alas del domingo no ire pero aestas escursiones si que me apuntare si puedo y tengo tiempo eso si que es una escursion

    ResponElimina
  3. Antonio i Adolf, no us ho prengueu aixi, ja us fareu grans i podreu gaudir d'aquests petits plaers que l'hi arranquem a la vida........jijijiji

    ResponElimina
  4. Alça noi, jalant així ja en faràs d'anys, però vigila el colesterol

    ResponElimina
  5. Ep Francesc aixo es molt de tant en tant...............a veure quant hem fem una plegats

    ResponElimina
  6. Ummmmm yo cambio la de los domingos por estas de entre semana, que ademas son gastronómicas !
    Salud!!!
    Manuela

    ResponElimina