Pàgines

dilluns, 13 de setembre del 2010

NOCTURNA DE FESTA MAJOR 2010

Dissabte, quan encara faltaven prop de vint minuts per les 21 h. el punt de sortida per la caminada ja començava a rebre gent, gent gran, joves i algun que altre infant, ultrapassats cinc minuts de l'hora, l'Antonio i el Gino fan les fotos de rigor, després la Toñi dona unes breus explicacions i donem inici a la caminada.
Foto cedida pel Gino
Seguint l'itinerari previst arribem davant del cementiri de Sant Fost, aquí veient que el grup s'esta allargassant massa degut als diferents ritmes, decidim fer una parada de reagrupament, un grupet mes avesats a caminar decideixen seguir endavant, com alguns coneixent el camí, em quedo a esperar al gruix de la gent i a partir d'aquí miro d'afluixar el ritme.



Arribant a Sant Cebrià, el grup que ha tirat endavant ja fa estona que hi son, comenten que el suor comença a refredar-se i que en lloc d'esperar a que estiguem tots, ells tiren endavant altre cop, dic que com vulguin, que jo m'espero a la resta, aixo fa que com teníem previst fer el recompte de la gent aquí estant, no es pugui fer, quan la cua del grup arriba, donen uns minuts de descans i aprofitem per fer unes fotos.
foto cedida pel Gino
A partir d'aquí com el grup de ressagats a quedat mes reduït ja anem al mateix ritme mes o menys, per la qual cosa arribem tots plegats a Can Carranca, un anima caritativa a pensat en nosaltres i a reservat uns quants entrepans i una mica de beguda fresca, mentre descansem i la fem petar, es fa el passi de fotos de la temporada passada, acabat tot, recollim i ens acomiadem.
foto cedida pel Gino
Donat que no hem pogut fer el recompte al arribar a Sant Cebrià, ho faig per damunt fent servir les fotos de la sortida que va fer el Gino i pel cap baix, el grup ultrapassava les 100 persones

VEURE TOTES LES FOTOS DEL GINO

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada