Pàgines

diumenge, 12 de desembre del 2010

HAN MATAT EL MISSATGER, ENS HAN FERIT A TOTS

En el dia de hoy, cautiva y desarmada la libertad de expresión, han alcanzado las ordas de la intolerancia sus ultimos objetivos. La guerra ha terminado.

Burgos 1º abril 1939. Ups, perdo, Martorelles 12 desembre 2010

En els a prop de dos anys i mig que escric aquest bloc, he intentat que nomes fos un lloc on deixar constància de la meva passió pel caminar i per si podia servir de referencia per algú, i espero seguir aixi, però avui deixeu-me que faci una excepció, avui es un dia trist per la gent de Martorelles que estimem la democràcia i la llibertat d'expressió, avui i després d'una brutal campanya d'assetjament, han aconseguit callar l'únic petit espai de llibertat on els martorellencs i martorellenques podíem donar nostra opinió sense impediments. Ha estat una campanya barroera, bruta, tan per part d'uns com dels altres, seguidors de l'equip de govern i seguidors del principal partit de l'oposició, una campanya orquestrada per gent sense la mes mínima educació, barroers tant en el fons com en les formes però que ha donat els seus fruits, HAN MATAT EL MISSATGER.

Antonio, no estic d'acord amb la decisió que has pres, però l'entenc i la respecto, gracies per el temps que hem pogut gaudir d'aquest petit fòrum i et prego que com a mínim no defalleixis en la tasca d'informar de aquelles petites e importants coses que mai podrem llegir en la web municipal. Encara que he començat dient que la guerra ha acabat, espero i desitjo que nomes hagi estat una batalla.

3 comentaris:

  1. Ostres, Francesc¡¡¡¡ quin ensurt llegir la primera frase ¡¡¡ pensava que havien tornat, encara que alguns no han marxat mai...
    Gràcies per les teves emocionants paraules, seguiré amb les meves entrades amb opinió i evidentment amb les fotos i tal com dius, s'ha perdut una batalla però no la guerra i espero que d'aqui un temps poguem tornar a debatre qualsevol tema amb respecta.
    Gràcies de nou i una abraçada
    Antonio

    ResponElimina
  2. No pasa nada ya estamos en Navidad y Año Nuevo,"VIDA NUEVA" Puxa Toñín, saludos

    ResponElimina