Pàgines

dissabte, 5 de setembre del 2009

IIIª CAMINADA NOCTURNA DE FESTA MAJOR

Abans de res, desitjar que tothom hagi tornat de vacances sa i estalvi, be això els que les hagin fet, que no tots haurem pogut gaudir-les.
Com ja fa tres anys, l'Associació Progressista de Dones "Montserrat Roig" de Martorelles amb la col·laboració d'un grup de amants del senderisme, organitza la Caminada nocturna de Festa Major, enguany, com sempre sortirem de davant la Masia Carranca a les 21 h del dissabte 12 de setembre, agafarem el carrer Primavera i travessant el Torrent de can Sunyer enfilarem per l'Avinguda de Can Ribalta de Sant Fost, Mosen Cinto Verdaguer i Albinyana, d'on ens endinsarem ja en els boscos de la Mancomunitat del Galceran fins anar a sortir al carrer Sagrera de Santa Mª de Martorelles a l'alçada de la Font de Baix, creuarem la BV-5006 i agafarem el camí que passant pel davant del cementiri, ens portara a trobar Can Girona, un pic qui, depenent del temps emprat, retornarem a Martorelles per un o altre camí. Un cop arribats a la Masia, tindrà lloc un petit refrigeri al local de la Associació Montserrat Roig amenitzada per un passi de diapositives de les sortides de la temporada.

L'organització, es reserva el dret de anular o modificar la sortida en funció de possibles imprevistos

La sortida es oberta a tothom encara que els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats d'un adult.

L'organització no es fa responsable dels danys que puguin patir o infringir els participants, encara que vetllara per tal d'evitar-los.

Es recomana portar llanternes i tenir el màxim de cura amb el medi.

Temps estimat de la caminada, entre dos hores i mitja i tres.

L'associació de dones Montserrat Roig i col·laboradors, desitgen que gaudiu de la caminada, ens veiem dissabte.

BONA FESTA MAJOR A TOTHOM

4 comentaris:

  1. Hola Francesc, que alegria saber de ti ...
    Muy bien lo habras pasado de vacaciones ... no se te a visto el pelo por el blog
    Bueno, bienvenido al blogis World ...

    ResponElimina
  2. Ja era hora de tornar, et trobavem a faltar.

    ResponElimina
  3. Hola Francesc, ja estem de tornada...espero que ens veurem a la caminada. Si no puc anar per que hi hagin altres activitats, com que la Manuela si espero que vagi estaré a la sortida per fer la foto de rigor.
    Antonio

    ResponElimina