Pàgines

dilluns, 9 de juliol del 2012

CLOENDA TEMPORADA 2011-2012 DELS TROTACAMINS

si, ho se, no es la millor imatge per encapçalar la crònica d'una caminada, però ..........
 Ahir estava prevista la ultima caminada de la temporada. Com sempre, la caminada en aquest cas curta i de poc desnivell, lo just per obrir la gana pel esmorzar de després, com teníem que pujar per visitar la família i alguna cosa mes, varem aprofitar i fer que coincidís la pujada amb la dada de la cloenda. Aixi dons a les vuit en punt estava jo davant la Masia esperant a que la gent anés arribant, a l'hora prevista per a la sortida, érem unes 31 persones, moltes cares noves per a mi i lamentablement, amb algunes absències.
foto de grup, o el caçador, caçat
 Fetes les fotos de rigor, donem inici a la caminada pel carrer Primavera, Parc de Can Sunyer, Font de Can Roda, arribem a Santa Maria per Can Coll,  anem a trobar el Camí de Can Poal i per pista de terra, arribem sota del Turo de Can Gallemi, aquí ens endinsem en el bosc i per un tram molt embardissat, fem cap fins a les restes del poblat ibèric de Can Gallemi. Vist el lloc tornem a Santa Maria i creuant la carretera agafem el camí que porta a Can Bernades, arribats a la casa agafem el corriol que ens menara  a la Font de Can Matons i d'aquesta, ja a Ca la Xica. aqui ja ens estan esperant la dona, l'Adolf i la Neus i a l'estona, arriben el Salva i la Joaquina.
dalt el Turó de Can Gallemi
Ens entaulem i entre rialles, bromes i xerrameques, donem compta dels plats que posen al nostre abast, enllestint els cafès començo a veure uns moviments sospitosos.............., a l'estona, es presenten l'Antonio, la Pepita, el Francesc i la Manuela, vestits tal qual si d'un alt tribunal es tractarà, resulta que a "toro pasado" han decidit nomenar-me com a "Francesc el Breu" 1er Guia dels Trotacamins, però aquí no acaba tot, en un intent de "regicidi " m'acusen de desertar i deixar abandonats els Trotacamins, el Francesc Gelonc com a fiscal, fa una serie d'al·legats que sortosament el meu advocat, "d'ofici eh" rebat un a un, després de deliberació, se'm declara innocent de tots el  càrrecs. Acabada tant agradable trobada, la dona i jo ens acomiadem de tots, ja que tenim que arribar-nos a Manresa a recollir a les feres.................volia dir els nets i després, donar inici a la tornada a València

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada