Pàgines

dilluns, 14 de maig del 2012

CAMINANT PER COLLSEROLA AMB ELS TROTACAMINS

el grup davant Can Carrancà
 Amb la dona havíem decidit pujar a Martorelles aquest cap de setmana, ja feia casi dos mesos que no visitàvem a la Sílvia i als nets ni als pares de la dona, i ves per on, "casualitats" de la vida, aquest diumenge tocava sortida dels Trotacamins de Martorelles, no haguera  estat be no aprofitar-ho. Aixi es que diumenge quan mancaven pocs minuts per les vuit, em retrobava amb la gent davant la masia, punt de partida de tantes i tantes recordades caminades, després del ritual de les fotos de grup, ens encabirem en els vehicles i posarem rumb envers el barri de Canaletes de Cerdanyola. Arribats al Parc de la Riera, aparcarem i ja donarem inici a la caminada que el Julio ens tenia preparada.
aqüeducte de Canaletes
Passarem per dessota de les restes de l'aqüeducte de Canaletes, a la nostra esquerra varem deixar l'ermita de Santa Maria de les Feixes, ja sense gaire cosa a destacar varem anar fent camí de manera distesa i xerrant amb uns i amb altres, arribats davant de Can Borrell i ensumant les flaires que deixaven anar les brases, alguns ja preguntaren que si faltava molt per esmorzar, passada la casa, deixarem la pista per agafar el costerut corriol que porta a Can Ribes i a l'Arrabassada,  després d'un tram de forta pendent, arribarem dalt i ens desviarem uns metres del sender per visitar la Font de la Rata, ací el Julio ens va delectar amb una petita explicació del per que del nom de la font, males llengües diuen que si be amena, la explicació, no s'ajustava gaire a la realitat................o si, ves tu a saber.
bevent aigua de la Font del Camp del Miracle
Després de un altre immersió en els aromes de la carn a la brasa al passar per Can Gener, arribarem a l'àrea de lleure de Sant Medir, ací ja si que ens entaularem i donarem deguda compta de les viandes que portàvem. després d'una estona de esbarjo i descans, re-iniciarem la caminada arribat-nos a visitar l'ermita de Sant Medir, visitat el lloc, altre cop a seguir el sender, ara ja en imparable descens, be, potser alguna petita pujada ens trobarem........., el Julio ens va mostrar el corriol que portava a la Font de Sant Sever, tants cops que he caminat per ací i ni aquesta ni la de la Rata les coneixia.
Font de Sant Sever
Seguint sempre per la pista, arribem davant el desviament que porta a l'ermita del Sant Adjutori i al forn iber, ens  apropem per visitar-los, el forn després de tant de temps, segueix amb la lona blava que impedeix la seva visió, crisis, o deixadesa?? Arribats a Can Borrell, ja es tracta de desfer el camí que hem fet a l'anada fins arribar a on hem deixat els vehicles aquest mati, ens acomiadem, pugem als vehicles i ja posem rumb envers Martorelles, a estat una caminada una mica mes llarga que de costum, han estat 17,9 km. sembla que no s'ha quedat ningú pel camí i tots hem arribat sans i estalvis

FOTOS DE L'ANTONIO
 

1 comentari:

  1. aquest recorregut està molt bé sobretot ara que l'aigua caiguda ha revifat el paisatge!
    bones caminades1

    ResponElimina