Pàgines

dijous, 2 de febrer del 2012

SERRA(lada) NEVADA

Ahir, parlant amb el Julio, varem decidir que en veient les previsions de nevades per avui, era aconsellable no agafar cap vehicle i aprofitar per fer un tomb per la Serralada, esperant que poguéssim gaudir de l'espectacle de la neu. Avui a les vuit ens trobem al carrer d'Horta, de moment no neva, arribant el Joan, comencem a veure algunes volves, comentem de que el Joan no deixi el vehicle aquí per si la nevada fos intensa, aixi que pugem el vehicle i ens dirigim a Santa Maria, guarda el vehicle al pàrquing i donem inici a la caminada.
Dolmen de Castellruf
Creuem Santa Maria i encaminem les passes a trobar la cantera, agafem la pista que per l'esquerra d'aquesta comença a pujar fins arribar al Coll de Castellruf, fem visita al dolmen, diem de arribar-nos al Turo Galceran, però desistim en veient que la neu comença a agafar gruix i pensant en la tornada, girem cap i encaminem les passes a trobar la Font del Llorer, de baixada cap la Font de Can Gurri, ens desviem per visitar les restes de Ca la Tereseta ja que jo encara no hi havia estat. 
Font del Llorer
 Seguim davallant i sortim a la Font de Can Gurri, d'aquí anem a trobar la pista que baixa del Coll de la Font de Can Gurri que agafem en direcció a la Font de la Mercè, arribem a la font i sense deixar la pista arribem a tocar de les restes de Cal Ros, agafo el corriol que davalla a trobar el torrent per visitar el Gorg de Cal Ros, torno a dalt i seguim camí, passem per la bassa de Can Girona, una mica mes tard passem per Can Girona, també per Cal Mariano, arribant a Santa Maria el Joan s'acomiada i nosaltres seguim en direcció a Martorelles, passem per la Font de Can Camp i pel Parc de Can Sunyer i ja som pràcticament a Martorelles, el Jordi segueix envers Sant Fost i el Julio i jo agafem per Primavera, arribats davat de casa ens acomiadem fins dijous vinent.
Santa Maria de Martorelles nevat
El mati a complert les expectatives amb escreix, pràcticament nomes deixar el vehicle al pàrquing que la neu a estat companya inseparable durant tota la caminada, aixo ens ha permès gaudir de un espectacle que potser per lo poc habitual ens ha proporcionat moments màgics i de gran bellesa. Esperem aixo si que la neu caiguda i per caure, no siguin motiu de cap desgracia.



2 comentaris:

  1. És una llàstima que la neu ens visiti tan poc. Tot el nostre entorn pren una altra dimensió i és molt gratificant recórrer els nostres camins farcits de blanc.

    ResponElimina