Pàgines

diumenge, 5 de maig del 2013

I MARXA SOLIDARIA VILAMARXANT, CAMP DEL TURIA

Caritas de Vilamarxant amb la col·laboració del Club d'Atletisme VILAMARXANT i Senderistes LES RODANES en la preparació i realització, i  de l'Ajuntament de Vilamarxant en el tema intendència i seguretat viaria, han organitzat la I Marxa Senderista Solidaria, en quan vaig vore els cartells tingué clar que m'hi apuntava, l'eixida estava prevista per avui a dos quarts de nou del mati, encara que es tenia que estar al lloc una mica abans per confirmar assistència i fer entrega de l'aportació tant en especies com monetària. La inscripció prèvia donava una quantitat de 179 persones, encara que abans de eixir, s'havien apuntat bastants mes participants.
punt d'inici
Mes o menys a l'hora prevista hem eixit del punt de trobada i sota l'atenta vigilància de la Policia Local i baix el guiatge de l'incombustible "Porrina" i l'altre gent de Senderistes LES RODANES, hem anat a trobar el sender que porta al paratge del Cavallo dels Forners, per aquest hem anat a eixir a la carretera de Xest on te l'inici el sender de Les Rodanes. A partir d'ací ja ens hem endinsat en zona arbrada i amb un ritme bastant rapit hem salvat el desnivell que ens ha portat dalt La Rodana Gran amb els seus 350 m. Arribats dalt, hem fet una parada per reagrupar-nos ja que la gran quantitat de gent, l'amplada del sender, i les diverses aptituds han fet que la distancia entre el cap i la cua fos considerable.
el grup dalt La Rodana Gran
Reagrupats, hem donat inici al descens fins anar a eixir al Camí de Bassa Barreta, fets els pocs metres que menen a la bassa i aixoplugats sota l'acollidora ombra del Pi de Bassa Barreta, em procedit a fer el mos, Protecció Civil  ha posat al nostre abast aigua per a beure. Ací i després de matar el cuc, era previst que es separaven els dos recorreguts, jo he optat pel recorregut llarg, aixi dons, ens hem separat i nosaltres hem anat a trobar el Camí del Massis, pista ample de terra que va a eixir al Camí de Porxinos. Arribats a l'alçada on es troba l'Aljub dels Caçadors ens hem endinsat en la senda que puja a trobar La Rodana del Pic d'Àguila amb els seus 326 m.
dalt La Rodana del Pic d'Àguila
Arribats dalt i després de fer les fotos de rigor, hem donat inici a la davallada per la pista que ens ha portat fins el paratge d'El Clau, ací comença el tram del recorregut que va resseguint les trinxeres de la Guerra in-Civil, arribats al bunker he decidit que, donat que aquest era el punt on mes proper estava de casa, en lloc de seguir fins al final, m'acomiadava del grup i posava rumb a eixa. L'organització tenia prevista una picaeta en arribar al punt d'inici i final, però s'haguera fet massa tard per a mi. Ha estat un mati agradable i sense res important a destacar, cosa que ha estat possible gracies al desinteressat treball de la gent de Senderistes LES RODANES als que vull felicitar i agrair la seua feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada