Pàgines

divendres, 3 d’abril del 2009

CAMINADA D'ABRIL 19-04-09

Com cada mes, l'Associació progressista de Dones "Montserrat Roig"organitza la Caminada Popular, aquest mes d'abril, donat que el segon diumenge era diumenge de Pasqua, s'ha traslladat al tercer. Aquest cop, serà al Castell de Sant Miquel, sortirem com sempre de la Masia Carranca, a les 09,00 h. encara que com tenim que creuar tot el poble, per les persones que visquin per la part alta es crea un altre punt de trobada a Ca la Xica i un altre al viver del Castell de Sant Foix, un cop aquí i ja tots reunits, seguirem pel Camí de Can Barbeta fins l'encreuament senyalitzat que porta al Castell de Sant Miquel, l'idea era poder gaudir de la visió del cirerers en plena floració, però per desgracia aquesta ja haurà pràcticament acabat, arribats dalt el turo, visita a les restes del castell, esmorzar i petit descans.
Castell de Sant Miquel
Un cop descansats desfarem el camí fins el coll de Can Corbera, aquí, escollirem entre tornar per on hem vingut, o passar per les restes de la casa de Can Barbeta, per la seva bassa i anar a sortir a la Font de la Mercè tan en un cas com en altre, arribats a la alçada de on havia estat Can Ros, baixarem al torrent i el creuarem per sortir al sender que ens portara a la Font del Raco i a Can Girona i ja pel Camí de Can Girona, tornarem al punt de partida

3 comentaris:

  1. Hola Francesc
    Si no hay nada que lo impida, en principio nos apuntamos

    Saludos
    Luis
    http://diazelvis.blogspot.com/

    ResponElimina
  2. Hola Francesc. Acabo d'arribar de vacances de Setm. Santa i m'he enterat que el teu blog el recomanen a Rac1, que bé !!
    No crec que poguem venir a la sortida del diumenge, ja veniem amb altres plans. Per cert la font de sota can Girona dius que es la Font del Racó ?, no ho sabia, si entres al meu blog, hi ha una entrada sobre la vall de can Girona i les fonts, amb coordinació amb en Toni Seuma. l'haig de completar amb més fonts.
    A reveure.

    ResponElimina
  3. Bon dia Adolf jo, també em vaig assabentar de la noticia a traves de l'amic Antonio, si serveix per alguna cosa be esta, ja he lleixi't l'entrada sobre les fonts, el nom de la Font del Racó, me'l va indicar el amic Toni Seuma, bon coneixedor dels encontorns, tenim pendent una sortida on en facis cinc cèntims de la flora del Galzeran eh........

    ResponElimina